Κεριά για Καφετέριες και Χώρους Εστίασης

Το κερί αποτελεί μια κλασσική επιλογή διακόσμησης για τους χώρους εστίασης και ειδικά τις καφετέριες. Τα διακοσμητικά κεριά που βρίσκονται στα τραπέζια μιας καφετέριας δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσελκύει τους πελάτες.

Το ήρεμο φως των κεριών αποπνέει γαλήνη, ρομαντισμό, μυστήριο. Η ύπαρξη του φωτός που σπάει το σκοτάδι προσδίδει ασφάλεια. Το τρεμόπαιγμα της φλόγας ταιριάζει με τον ψυχισμό των ανθρώπων και αποδίδει ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, από χαρά μέχρι μελαγχωλία.

Η δραστηριοποίησή μας στα διακοσμητικά κεριά χώρων εστίασης περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα και υπηρεσίες:

  • Υπηρεσία αναπλήρωσης διακοσμητικών κεριών (γέμισμα γιάλας, βάζου, ποτηριού) με πολύ χαμηλό κόστος. Το κόστος του γεμίσματος εξαρτάται από τη χωρητικότητα του δοχείου, από τον αριθμό των δοχείων και από το αν προστίθενται πρόσθετα όπως χρώμα, άρωμα ή άλλα συστατικά (αντικουνουπικά, αντικαπνικά, κτλ).
  • Κουφωτά κεριά με τυπωμένη στο εξωτερικό το λογότυπο της επιχείρησης. Συνιθισμένοι τύπο κεριών είναι τα κυλινδρικά και τα τετράγωνα κουφωτά κεριά. Μπορεί να επιλεχθεί κάποια απόχρωση για το χρώμα του κεριού, αρκεί να είναι αρκετά ανοιχτό ώστε να μην περιορίζει την ένταση φωτισμού του κεριού. Στο εξωτερικό εφαρμώζεται διαφανής επιστρωση με το λογότυπο της επιχείρισης. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ενώ η επιλογή κουφωτών κεριών αποτελεί μια μόνιμη επένδυση καθώς τα κεριά αυτά δεν καίγονται. Τροφοδοτούνται είτε από ρεσό είτε από ποτηράκι που ξαναγεμίζεται.
Γυάλα Πόρτα Μπέλα για καφετέριες
Γυάλα Πόρτα Μπέλα για καφετέριες
[heading]Γιατί να επιλέξετε τον Εύκηρο για το ξαναγέμισμα των κεριών σας;[/heading]
  • Καλύτερη Εμφάνιση: Επιλέγουμε ακριβό κερί εξαιρετικής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, το διακοσμητικό κερί που κατασκευάζουμε έχει πολύ καλύτερη εμφάνιση. Είναι ιδιαίτερα λευκό και καθαρό αντί για γκριζοκίτρινο και θαμπό.
  • Καλύτερη Καύση: Δεν χρησιμοποιούμε κερί που συλλέγεται από χρησιμοποιημένα κεριά για καφετέριες. Εκτός από τον θετικό αντίκτυπο που σημαίνει αυτό για την εμφάνιση των κεριών μας, συντελεί στην καλύτερη καύση του κεριού. Με τη σειρά της, καλύτερη καύση σημαίνει λιγότερες αναθυμιάσεις (κάπνα), μεγαλύτερη διάρκεια καύσης, λιγότερη ποσότητα κεριού που απομένει στη γιάλα μετά τη χρήση. Καλύτερη καύση σημαίνει επίσης περισσότερο παραγώμενο φως.
  • Μεγαλύτερη Διάρκεια: Επειδή καίγεται όλη η ποσότητα κεριού μέσα στο δοχείο, τα κεριά μας διαρκούν πολύ περισσότερο (περί τον διπλάσιο χρόνο) από τα ανταγωνιστικά ενώ έχουν την ίδια ποσότητα πρώτης ύλης. Στα ανταγωνιστικά κεριά για καφετέριες, μεγάλη ποσότητα κεριού μένει τελικά στα τοιχώματα του δοχείου. Το κερί αυτό, εκτός του ότι αποτελεί οικονομική απώλεια για την επιχείριση, μειώνει και την ένταση του φωτός του κεριού.
  • Διασφαλισμένη Ποιότητα: Μένουμε σταθερά προσκολλημένοι στους υψηλούς κανόνες ποιότητας μας. Δεν τηρούμε αυτούς τους κανόνες μόνο στην αρχή μιας συνεργασίας. Τους τηρούμε συνέχεια.
Διακοσμητικό Κερί Εύκηρος για Χώρους Εστίασης Επαγγελματικής Κατασκευής
Διακοσμητικά Κεριά για Καφετέριες
Διακοσμητικό Κερί Εύκηρος για Χώρους Εστίασης Επαγγελματικής Κατασκευής
Διακοσμητικό Κερί Εύκηρος για Χώρους Εστίασης
[heading]Γιατί να επιλέξετε κουφωτά κεριά Εύκηρος με τη φίρμα σας;[/heading]
  • Σταθερή Επένδυση: Τα κουφωτά κεριά δεν καίγονται ούτε αλλοιώνονται με τον χρόνο. Καθαρίζονται εύκολα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αποτελούν έτσι μια μόνιμη επένδυση.
  • Οικονομική λύση: Η απόσβεση των κουφωτών κεριών γίνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες. Με κόστος που ξεκινάει από τα 5€, σε 6 εβδομάδες τα κεριά θα αποπληρώσουν τα ίδια το κόστος της επένδυσής τους, με την πελατεία που θα σας φέρουν.
  • Άπειρες Δυνατότητες: Πέρα από το λογότυπο της επιχείρησής σας, μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετα διακοσμητικά χαρακτηριστικά, λόγου χάρη απόχρωση, κόκκους καφέ, κανέλα, πορτοκάλι, φύλλα δέντρων, άνθη, κορδέλες κλπ.
  • Ξεχωριστή Εμφάνιση: Θέλετε να ξεχωρίσει η επιχείρισή σας από την ομοιομορφία που επιβάλλει η χρήση φιαλών που ξαναγεμίζονται; Θέλετε να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα του κεριού αλλά να μην νιώθετε ότι έχετε ίδια εμφάνιση με την διπλανή επιχείρηση; Η απάντηση είναι το κουφωτό κερί.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές σε κεριά για καφετέριες και κουφωτά κεριά. Μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα κουφωτών κεριών αυτής της κατηγορίας εδώ.